Specialister och chefer rekryteras på Mondi

Alla har nog hunnit se att det går bra för Mondi Dynäs och att de nu expanderar och rekryterar nya tjänster. Mondi är ett av HKIG:s medlemsföretag och deras HR specialist Erika Lundin berättar att det är en mycket spännande vår som väntar.

I första steget är det ett 20 tal tjänster, chefer och specialister som ska rekryteras. Bland andra en intressant tjänst som hållbarhetsingenjör med inriktning miljö och energi, berättar Erika. Längre fram kan fler operatörer till pappers- och massabruket komma att rekryteras.

Mondi arbetar medvetet för en jämställd rekryteringsprocess och har som mål att nå fler målgrupper än de kanske tidigare har gjort. Vi arbetar med aktiva kanalval för att nå fler målgrupper, vi arbetar för att bredda kravprofiler och gör även en översyn av annonstexter för att locka och attrahera fler än tidigare, säger Erika. Annonseringen kommer främst ske genom sociala medier.

Tjänsterna kommer börja utannonseras under februari månad. Håll utkik! Erika Lundin ska projektleda arbetet med rekryteringarna. Hon ser fram emot både interna och externa sökande och uppmanar alla att gärna sprida annonserna i olika nätverk.